Det här inlägget kan innehålla affiliate länkar. Om du väljer att köpa ett köp via dessa länkar, tjänar jag en liten provision utan kostnad för dig. Jag marknadsför inte något jag inte tror på eller står bakom.

 

Detta bildspel behöver JavaScript.

Topp 10 Alla hjärtans dag Present Idéer från Amazon:

Alla hjärtans dag närmar sig snabbt. Känner du dig lite orolig över vad du ska få den speciella någon? Tja, oroa dig inte! Jag har tagit med denna helt fantastiska lista över Topp 10 Alla hjärtans daggåvor av Gadgetry från Amazon.com. Inte bara är detta ett stort urval av olika gåvor på olika prispunkter, men det här är de senaste tekniska gadgetsna som alla vill ha, RÄTT NU! Och det finns något här för alla på din lista.

Top 10


Okej, det här är något jag vill!Echo Show ger dig allt du älskar om Alexa, och nu kan hon visa dig saker! Titta på video-flash-briefings, Amazon Video-innehåll, se musiktext, säkerhetskameror, foton, väderprognoser, handla och shoppa, bläddra och lyssna på ljudbara ljudböcker och mer. Alla handsfree-fråga bara Alexa!


SÅ SÖT!!! Jag får det här helt för min dotter! Kameraet finns i flera olika färger, har en ny selfie-spegel och en ny lins speciellt för närbilder! Hon kommer att älska det!


Detta är det nya snygga, kompakta Echo med en skärm. Den kommer i svart eller vitt, och det är så litet och söt, det passar var som helst! Jag tänker kanske jag lägger den på min hemskrivare ...


Någon annan har problem med att arbeta på TV-fjärrkontrollen? Whoop whoop!!! JAFire TV Stick med Alexa Voice Remote! Jippie! Min man kommer vara så glad.


Röstmeddelanden på Bose SoundLink Color Bluetooth-högtalareparning dina enheter enklare än någonsin! Lätt är bra! Jag tror att jag får det här på uteplatsen vid poolen!


Go Pro HERO 6 ser inte bara cool ut, men jag planerar att använda den nästa gång jag åker skidor! Allvarligt! Jag såg folk göra det och det såg ut som kul! Mina pojkar kommer att kyssa mig för den här!


ÄLSKAR min Kindle! Inbyggt ljus för att läsa när som helst, WiFi, och det finns ingen skärmbländning, även utanför! Perfekt för strandläsning!


För närvarande använder jag kanalband för att hålla telefonen i sin nuvarande mobilhållare. Magnetic Mount, WizGear använder magneter och metallplattor för att hålla telefonen ordentligt på plats. Det är en annan jag köper för mig själv! Så mycket bättre än duktband!


Anker 20100mAh Portabel Laddare PowerCore 20100 - Ultra High Capacity Power Bank - Dessa är fantastiska! De är speciellt bra när du är på semester och du kan inte sluta plugga in din telefon. Super liten storlek och mycket kraftfull!


Tile Combo-paketet innehåller 2 Tile Slim och 2 Tile Mate Bluetooth-trackers - perfekt för att hålla reda på dina viktiga saker som dina nycklar, väska, plånbok och laptop. Och eftersom jag förlorar mina nycklar eller mobiltelefon flera gånger per dag köper jag dessa för mig själv! Och för min dotter och för mina söner och min man, mina föräldrar ... Vem förlorar inte sin mobiltelefon minst en gång om dagen? Någon? Ja, den perfekta presenten!

Om du är en procrastinator som jag, väntar du noga till sista möjliga ögonblicket för att köpa något. Återigen täckte Gotcha. Använd bara Amazon Prime och du får din order i 2 dagar !!! Jag kan inte ens berätta hur många gånger jag har använt Amazon Prime, även några dagar före jul, och jag får alltid mina paket på tid eller till och med tidigt! Ärligt talat tror jag att min man och jag har använt Amazon Prime sedan som 2008. Jag måste skriva ett annat inlägg för det.

jag hoppas detta Topp 10 Alla hjärtans dag presentidéer posten har inspirerat dig att köpa den perfekta presenten till din betydande andra, bästa vän, medarbetare, förälder, barn, syskon, etc. Jag hoppas du har en underbar semester!

Du kanske också gillar det här liknande inlägget: Söta Alla hjärtans recept du kommer att älska att dela med


PinterestInstagram