Det här inlägget kan innehålla affiliate länkar. Om du väljer att köpa ett köp via dessa länkar, tjänar jag en liten provision utan kostnad för dig. Jag marknadsför inte något jag inte tror på eller står bakom.

 

Farmhouse-kök-dekor-idéer-on-a-budget-rustik diy-country-joanna-Gaines

 

Hej där, vänner!

Eftersom så många av er har frågat mig var jag köper mina heminredningsprodukter som jag skickar in i min bloggfoton och på Instagram har jag sammanställt en lista över de mest populära husdjursartiklarna på Amazon.com. Lantgårdens heminredning och rustika heminredning rankas för närvarande mycket högt på Amazon och på Pinterest, och detta är också uppenbart i populariteten hos HGTVs heminredning / DIY-shower och tidningar. Det fantastiska med denna inredning är att det oftast är mycket överkomligt, klassiskt, och trenden är här för att stanna en stund.

Sidanotering: Min man och jag har varit Amazon Prime medlemmar sedan runt 2005, och vi har ÄLSKAT och använt kontinuerligt två dagars frakt. Inte bara är det här bra för jul och stora helgdagar (när du vet att du kommer glömma att köpa någons gåva), men jag har funnit att det är jättebra när en av mina barn berättar om en väns födelsedagsfest på tisdag och festen är på fredag! Har du någonsin hänt? Ja, jag trodde det! :) Jag tar snabbt ut min mobiltelefon, går till Amazon-appen, söker efter de mest populära gåvorna för köns- / åldersintervallet för den person jag köper presenten till, och BAM, presenten är här före festen! Det är 2-dagars frakt eller tidigare över 10 miljoner varor !!! Så, om du inte har Amazon Prime och vill prova det gratis, kan du klicka på den röda länken för att få en 30-dagars gratis provversion! [AMAZON PRIME 30-DAY FREE TRIAL!]

DEN MEST POPULA LÄGENHUS DECOR PÅ AMAZON.COM

 1. Svartvitt Retro Plädbomullslinne Dekorativt Kuddefall, Set 2, 18 x 18 Inch, Olika färger.
 2. Rund, Grön, Konstgjord Krans
 3. Pantry Open 24 / 7 White Rustic Wood Väggskylt 6 × 18
 4. Rustik 5 Foot Dekorativ Trä Display Ladder - 100% Reclaimed Wood
 5. Snygg Vintage Utensil Crock ger lantbrukets stil in i ditt kök
 6. Set med tre, tobakspåsar, små, medelstora och stora
 7. Tappförzinkad metallmjölkburk. 11 "Hög. Gammeldags hembehållare & inredning
 8. Lantgård Cow Wall Mounted Hängande Metal Basket
 9. Vita träbrickor, Set med tre fyrkantiga brickor, Distressed
 10. Stora, vita Corbel / Hylla Hackar, Tvåfaldiga, Distresserade
 11. Konstgjord Boxwood, Pack of 6
 12. Galvaniserad Metal Round Service Tray, Home Sweet Home
 13. Emaljerad metallbrödlåda, Vit
 14. Färskt Tvål och Vattenbohusskylt
 15. Rustik Tenn Hängande Planter Containers, Farmhouse Style - Nesting Set av 2

 


Älskar det här inlägget? Spara det för senare genom att fästa det nedan:

Farmhouse-kök-dekor-idéer-on-a-budget-rustik diy-country-joanna-Gaines

Du kanske också gillar det här inlägget: Topp 10 Alla hjärtans dag presentidéer


PinterestInstagram